Almás-répás diós muffin
Hozzávalók:
- 1 bögre gluténmentes zabliszt
- 1 bögre durvára darált dió
- ½ tasak sütőpor
- 1 csipet só
- 1 csipet fahéj
- 3/4 bögre cukor/édesítőszer/méz
- 1 tasak vaníliás cukor/vanília rúd
- ½ bögre olaj/kókuszzsír
- 2 tojás
- ¾ bögre reszelt alma
- ¾ bögre reszelt sárgarépa
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat egy nagyobb tálban összekeverjük. A tojásokat, az olajat, és a kétféle cukrot külön keverjük össze, majd a lisztes keverékhez adjuk. A masszához adjuk a reszelt almát, és répát, végül a darált diót. Papírral bélelt muffin formába kanalazzuk, és 190 ° C-on 15-20 percig sütjük.
Kiemelt szavak: egészséges életmód, gluténmentes, gluténmentes élelmiszer, lisztérzékenység, recept, receptek.
Közvetlen link.