Gesztenyés keksztekercs

 

Hozzávalók:

  • 50 dkg gluténmentes darált keksz (pl. Gullón édes keksz vagy Mester család keksztekercs por)
  • 2 evőkanál natúr kakaópor
  • 20 dkg porcukor/ xilies porcukor
  • vaníliás cukor vagy xilites
  • 3 dl tej / kókusztej
  • rum aroma
  • Krémhez
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg porcukor vagy xilit
  • 12 dkg margarin /Vénusz margarin

Elkészítése:

A tészta hozzávalóit nyújtható masszává dolgozzuk. Alufólián kb. 6-8 mm vastagra nyújtjuk. A gesztenyemasszát áttörjük, a cukorral habosra kevert margarinhoz adjuk. Egyenletesen elterítjük a tésztán és a fólia segítségével szorosan feltekerjük. Megszórhatjuk kókuszreszelékkel, tortadarával, darabosra tört pirított mandulával vagy bevonhatjuk csokoládéval is.

Szeletelés, tálalás előtt hűtőbe tesszük.

Kiváló vendégváró, gyors és finom sütemény rövid idő alatt.

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.