Ananászos, kukoricás, sonkás, sajtos csirkemell

 

rakott csirkemell

 

Hozzávalók

  • 6 szelet csirkemell filé
  • kis doboz kukorica konzerv
  • 1 doboz ananász konzerv (kerek)
  • 6 szelet sonka


Elkészítés

A csirkemell szeleteket befűszerezzük és állni hagyjuk kb. 1 órát. Serpenyőben egy kis darab margarint felforrósítunk és a csirkemellet fehéredésig sütjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a hús szeleteket, mindegyik szeletre ráteszünk egy szelet sonkát, rá egy ananász, bele kanalazunk a kukoricát majd lapkasajttal beborítjuk.

Sütőben 180 fokon kb. 20-30 perc alatt sütjük, amíg a sajt megpirul.

 

 

 

 

A bejegyzés kategóriája: Főétel, Gluténmentes Ételek, gluténmentes receptek, Receptek
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.