Ananászos, kukoricás, sonkás, sajtos csirkemell
Hozzávalók
- 6 szelet csirkemell filé
- kis doboz kukorica konzerv
- 1 doboz ananász konzerv (kerek)
- 6 szelet lapka sajt
- 6 szelet sonka
Elkészítés
A csirkemell szeleteket befűszerezzük és állni hagyjuk kb. 1 órát. Serpenyőben egy kis darab margarint felforrósítunk és a csirkemellet fehéredésig sütjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a hús szeleteket, mindegyik szeletre ráteszünk egy szelet sonkát, rá egy ananász, bele kanalazunk a kukoricát majd lapkasajttal beborítjuk.
Sütőben 180 fokon kb. 20-30 perc alatt sütjük, amíg a sajt megpirul.
Kiemelt szavak: életmód, ételallergia, gluténmentes, Gluténmentes diéta, gluténmentes élelmiszer, recept, receptek, Tojásmentes diéta, üzlet.
Közvetlen link.