Halak, Halkészítmények tápanyagtartalma

Halak, halkészítmények 100g mennyiségre vonatkozó tápanyagtartalma

Energia (kJ/kcal) Fehérje (g) Szénhidrát (g) Zsír (g) Kalcium (mg)
Fogas

136/86

19,0

0,2

0,8

210

Amur

609/145

18,0

0,2

7,5

Busa

395/94

18,0

0,6

1,9

130

Balin

521/124

17,8

0

5,5

Angolna

1239/295

15,0

0

25,0

Harcsa

336/280

17,5

0,2

0,8

Heck

374/89

20,2

0

0,9

69

Keszeg

320/77

16,9

0,2

0,8

Lazac

895/213

20,0

0,2

14,0

Pisztráng

487/116

21,5

0,2

2,9

Ponty (nyurga)

424/101

16,0

0,1

4,0

30

Ponty (tükör)

613/146

15,8

0,1

8,7

Füstölt angolna

2016/480

27,7

0,2

39,4

Halászlé

126/30

4,1

1,0

1,0

Hering (göngyölt)

937/223

19,8

1,0

14,8

Hering (mustáros)

773/184

15,9

2,5

11,7

Hering (olajos)

1604/382

15,9

0,7

33,8

Hering (paradicsomos)

911/217

18,9

0,8

14,6

78

Kaviár

1151/274

26,0

4,6

16,0

Olajos hal (magyar)

1151/274

18,6

0,1

21,3

270

Rácponty

546/130

7,1

7,4

7,6

Szardínia (olajos)

1226/292

22,5

0,3

21,4

Szardínia halpaprikás

286/68

8,7

0,9

3,1

Szegedi halpaprikás

286/68

8,7

0,9

3,1

Tőkehalszelet, olajos

1155/275

16,1

0,2

22,4

 

Forrás: Rodler Imre: Új Tápanyagtáblázat, 2006

A bejegyzés kategóriája: Élelmiszerek tápanyagtartalma
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.