Bemutatkozunk

        Cégünk, a P.GERI Kft, 15 éve foglalkozik élelmiszer kiskereskedelemmel. 1997-ben indítottuk el vállalkozásunkat egy 23 m2-es pavilon ABC-ben. A családi vállalkozás mára 30 állandó munkatárssal dolgozó elismert, hiteles céggé nőtte ki magát. Három hagyományos termékeket forgalmazó kereskedelmi egység sikeres üzemeltetése mellett, 2009. május elején profilunkat egy színvonalas, diétás élelmiszerek árusításával foglalkozó szaküzlettel bővítettük.

       A DiétABC 2009 május elejétől várja a 3-as Metró Ecseri úti megállójától 2 percre a Torony ház lábánál több mint 4000 diétás termékkel a lisztérzékenység, tej-, tejcukor-, tojás érzékenység, egyéb táplálékallergia, cukorbetegség miatt diétázni kényszerülőket. Bővülő választékot kínálunk a reformélelmiszereket keresőknek és fogyni vágyóknak is. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a táplálékallergia tényének elfogadása, az első döbbenet után mekkora problémát jelent a megfelelő minőségű élelmiszerek beszerzése. Szeretnénk megmutatni, hogy a diétázók minden igényét kielégítő, árban és minőségben is bőséges árukínálat egy helyen, utánajárás nélkül beszerezhető. Külön figyelmet fordítunk az együttesen előforduló- tej-tojásmentes, gluténmentes-diabetikus, stb. – diétás igényekre.

Helyben sütött friss kenyér, kalács, zsemle, bagett, reggeli péksütemények kapható, illetve helyben is elfogyasztható. Pékségünkről további információkat ide kattintva.

Üzletünk kibővült kávézó-cukrászda résszel, így már  különböző ízesítésű kávé (laktóz és tejmentes), tea, kakaó, gluténmentes és cukormentes torták, cukrászsütemények, fagylalt kínálatunkat is megkóstolhatja. DiétaCAFÉ bemutatkozójához kattintson ide.

        Tapasztalt dietetikusunk a hét minden napján várja az érdeklődőket a helyszínen, illetve e-mailben válaszol weboldalunkon keresztül (ezt böngészi jelenleg) feltett kérdéseikre. Személyre szóló tanácsadás esetén kérjen időpontot.

   A DiétABC kínálata webáruházunkon keresztül is elérhető. A megrendelt termékeket a  csomagküldő szolgálattal 3-5 napon belül házhoz szállítjuk.

   Hírlevelünkből elsőként tájékozódhatnak legfrissebb híreinkről, az akciókról és kedvezményekről. Minden hónap harmadik teljes hetének szerdáján üzletünkben kapható termékeket, beleértve a kávézó-cukrászda kínálatunkat  10%-os engedménnyel kínáljuk.

     

 

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.