Gluténmentes bejgli rendelés

Gluténmentes beigli rendelés

gluténmenetes bejgli rendelés

2023-ban is lehetőség lesz bejgli rendelés leadására. A korábbi évek tapasztalatait összegyűjtve igyekszünk minden vásárló igényét szem előtt tartva egyeztetni a beszállítókkal, a rendeléseket az Önök igényeihez igazítani. Ehhez kérnénk segítségüket a megrendelések előzetes leadásával. A megrendelés leadása történhet elektronikusan ezen a megrendelőn keresztül, vagy a boltban a megrendelőlap kitöltésével. Elektronikus rendelés esetén csak a teljes összegről tudunk előreutalásos számlát kiállítani. A megrendeléseket december 15-én 12 óráig tudjuk fogadni.
A szezonális termékekből így a bejgli árából sem tudunk sajnos kedvezményt adni. Megértésüket köszönjük.

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy ha lehetőség van rá 23-án délelőtt kóstolják meg a választott bejglit. Előző évek tapasztalatai alapján többszázanként sajnos akad 1-2 db amely nem viseli jól a szállítás és tárolás során bekövetkező hőingadozásokat és a gyártók minden igyekezete ellenére nem a várt ízvilágot kapja a vásárló. A minimális arány koránt sem vigasz annak aki Szenteste szembesül egy ilyen helyzettel, ezt megelőzendő javasoljuk aki teheti előző napon egy próbát tegyen a kiválasztott bejglivel (de csak óvatosan hogy 24-25-re is maradjon 🙂 ).

A gluténmentes bejglikről további információkat találhat webáruházunkban.

Rendelését már nem tudja leadni, néhány darabot szoktunk pluszba rendelni, kérjük személyesen látogasson el Üllői úti boltunkba, telefonon sajnos nem tudnak a kollégák bejgli rendelést felvenni. Megértésüket köszönjük.

 

 

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.