Gluténmentes bejgli

Gluténmentes beigli rendelés

gluténmenetes bejgli rendelés

2021-ben is lehetőség lesz bejgli rendelés leadására. A korábbi évek tapasztalatait összegyűjtve igyekszünk minden vásárló igényét szem előtt tartva egyeztetni a beszállítókkal, a rendeléseket az Önök igényeihez igazítani. Ehhez kérnénk segítségüket a megrendelések előzetes leadásával. A megrendelés leadása történhet elektronikusan ezen a megrendelőn keresztül, vagy a boltban a megrendelőlap kitöltésével. A rendelés véglegesítéséhez 1.000 Ft/rúd előleg befizetése szükséges személyes rendelés esetén. Elektronikus rendelés esetén csak a teljes összegről tudunk előreutalásos számlát kiállítani. Amennyiben az előleget előreutalással kívánja kifizetni, kérjük azt megrendelőlapon jelezze és küldjük a számlát. A megrendeléseket december 17-én 17 óráig tudjuk fogadni.

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy ha lehetőség van rá 23-án délelőtt kóstolják meg a választott bejglit. Előző évek tapasztalatai alapján többszázanként sajnos akad 1-2 db amely nem viseli jól a szállítás és tárolás során bekövetkező hőingadozásokat és a gyártók minden igyekezete ellenére nem a várt ízvilágot kapja a vásárló. A minimális arány koránt sem vigasz annak aki Szenteste szembesül egy ilyen helyzettel, ezt megelőzendő javasoljuk aki teheti előző napon egy próbát tegyen a kiválasztott bejglivel (de csak óvatosan hogy 24-25-re is maradjon 🙂 ).

A gluténmentes bejglikről további információkat találhat webáruházunkban.

A rendelési lehetőség lezárult, kérjük látogasson el boltunkban, a készlet erejéig vásárolható a helyszínen. gluténmentes bejgli kínálatunkból.

Arhív – Rendelését az alábbi űrlap kitöltésével tudja elküldeni.

 

 

 

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.