Grillcsirke újragondolva-gluténmentes, laktózmentes, tejmentes


Hozzávalók:


Újragondolt grillcsirke

  • 750 g Iglo mediterrán zöldségkeverék
  • közepes méretű grillcsirke fele
  • 2 tojás
  • só, bors, szerecsendió, rozmaring – fűszerek ízlés szerint
  • 4 evőkanál olívaolaj / kókuszolaj


Elkészítés:

Újragondolt grillcsirke


A zöldséget a zsiradékon kissé megpároljuk, majd jól átpirítjuk. A húst leszedjük a csontról és ujjnyi darabokra tépkedjük. A zöldséget sózzuk, borsozzuk és a hússal összeforgatjuk, majd egy jénai tálba, vagy tepsibe egyengetjük. A tojásokat felverjük, a rizskrémmel elkeverjük, ezt is fűszerezzük sóval, őrölt tarkaborssal, szerecsendióval és a zöldséges-húsos keverékre önjük.

210 °C- ra előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Közben a sajtot lereszeljük, rászórtjuk a már jól összesült ételre és még 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, de már nem takarjuk le.

Újragondolt grillcsirke Újragondolt grillcsirke



Tipp:
Kiváló ebéd vagy vacsora ötlet

Az ételt természetesen normál tejből is készíthetjük.

Jó étvágyat kívánunk!

A bejegyzés kategóriája: Főétel, Gluténmentes Ételek, gluténmentes receptek, Receptek, Tej mentes receptek, Tejcukor mentes receptek
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.