Lusta csokis-diós keksz Kollár Anita receptje alapján

gluténmentes lusta csokis keksz

Ez a nagyon finom és egyszerű csokis-diós keksz recept l Kollár Anitától származik. Még több receptet és érdekességet találtok a Gluténmentes és finom! oldalon ide kattintva.

Hozzávalók:

  • 12 dkg dió
  • 15 dkg cukor/nyírfacukor
  • 2 dkg natúr kakaópor
  • ¼ teáskanál só
  • 2 tojásfehérje
  • 1 narancs reszelt héja

Elkészítés:

A hozzávalókat összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe két kanál segítségével elsimítjuk.

180 C fokon kb. 10 percig sütjük. Kicsit ragacsos tésztát kapunk.

A receptet Kollár Anita ihlette, a Gluténmentes és finom! szakácskönyv alapján készült a keksz.

 

A bejegyzés kategóriája: Desszert, Gluténmentes Ételek, gluténmentes receptek, Receptek, Tej mentes receptek, Tejcukor mentes receptek
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.