Lusta csokis-diós keksz Kollár Anita receptje alapján
Ez a nagyon finom és egyszerű csokis-diós keksz recept l Kollár Anitától származik. Még több receptet és érdekességet találtok a Gluténmentes és finom! oldalon ide kattintva.
Hozzávalók:
- 12 dkg dió
- 15 dkg cukor/nyírfacukor
- 2 dkg natúr kakaópor
- ¼ teáskanál só
- 2 tojásfehérje
- 1 narancs reszelt héja
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe két kanál segítségével elsimítjuk.
180 C fokon kb. 10 percig sütjük. Kicsit ragacsos tésztát kapunk.
A receptet Kollár Anita ihlette, a Gluténmentes és finom! szakácskönyv alapján készült a keksz.
Kiemelt szavak: cukorbetegség, egészséges életmód, életmód, ételallergia, gluténmentes, Gluténmentes diéta, gluténmentes élelmiszer, laktózintolerancia, lisztérzékenység, recept, receptek, tejmentes, Tejmentes diéta, üzlet.
Közvetlen link.