Fehérjeszegény kenyér

Fehérjeszegény kenyér
Hozzávalók:

50 dkg  Bezgluten fehérjeszegény liszt,
3 ek olaj,
20 g élesztő,
450 ml víz, vagy fehérjeszegény tej,
2 ek zsíros tejföl,
1 tk só,
2 tk cukor,
1 ek ételízesítő,

Elkészítés:
Egy közepes méretű kenyérformát kiolajozunk. A hozzávalókat keverőtálba tesszük, és robotgép segítségével kidolgozzuk. A galuskatészta állagú masszát a formába simítjuk. Meleg helyen 20-25 percig kelesztjük, közben a sütőt előmelegítjük. 180-200 °C – on 30 percig sütjük. Rácsra borítva hagyjuk teljesen kihűlni, és csak ez után szeleteljük.

Készítsék el Önök is, Jó étvágyat Kívánunk!

A recept természetes elkészíthető sima lisztből is.

A recept videóját ide kattintva megtekintheti.

A bejegyzés kategóriája: DiétABC Arhívum, Fehérjeszegény receptek, Gluténmentes Ételek, gluténmentes receptek, Receptek
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.