Raffaello
Hozzávalók:
- 25 dkg tejmentes margarin
- 1 dl víz
- 20 dkg cukor/édesítőszer
- 27 dkg kókusztejpor/tejpor
- 20 dkg kókuszreszelék
- ízlés szerint 20 szem mogyoró vagy mandula
Elkészítése:
A cukorból a vízzel szirupot főzünk, hozzáadjuk a margarint és olvadásig tovább melegítjük. Levesszük a tűzről és beledolgozzuk a tejport és a kókuszreszeléket. Amikor kihűlt a massza, kis golyókat formálunk belőle. Közepébe egy szem mogyorót tehetünk és megforgatjuk kókuszreszelékben vagy akár darált mandulába/mogyoróba/pisztáciába.
Tejmentes diétában használjunk kókusztejport!
Kiemelt szavak: gluténmentes, recept, receptek, tejmentes, Tojásmentes diéta.
Közvetlen link.