Raffaello

 

 

 

Hozzávalók:

  • 25 dkg tejmentes margarin
  • 1 dl víz
  • 20 dkg cukor/édesítőszer
  • 27 dkg kókusztejpor/tejpor
  • 20 dkg kókuszreszelék
  • ízlés szerint 20 szem mogyoró vagy mandula

Elkészítése:

A cukorból a vízzel szirupot főzünk, hozzáadjuk a margarint és olvadásig tovább melegítjük. Levesszük a tűzről és beledolgozzuk a tejport és a kókuszreszeléket. Amikor kihűlt a massza, kis golyókat formálunk belőle. Közepébe egy szem mogyorót tehetünk és megforgatjuk kókuszreszelékben vagy akár darált mandulába/mogyoróba/pisztáciába.

Tejmentes diétában használjunk kókusztejport!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.