Mézes puszedli glutén-,tej-,tojásmentes

 

Gingerbread

A pohár 200g-nak felel meg

Hozzávalók:

2 pohár uni mix bezgluten liszt/ Bezgluten extra univerzális liszt

1/2 pohár cukor

1/2 pohár méz

100g vaj/margarin

3 kanál mézeskalács fűszerkeverék

1 vaníliarúd belseje

1 teáskanál sütőpor

 

Elkészítés:

mezes-puszedli gluténmentes

Fazékban felolvasztjuk a cukrot és a mézet. Miután kihűlt hozzáadjuk a többi hozzávalót, kikeverjük a tésztát és egy órára a hűtőbe rakjuk.

A sütőt 170 fokra melegítjük.

A tésztát 2-3mm vastagságúra nyújtjuk és abból tetszés szerinti alakú puszedliket szaggatunk ki.

Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és kb. 10 perc alatt készre sütjük.ú

Dobozba rakva sokáig eláll, persze ha marad belőle 🙂

A bejegyzés kategóriája: Desszert, Receptek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.