Dr. Kádas Lajos – Dr. Zajkás Gábor: Táplálkozástani fogalomtár

A kislexikonnak is beillő kötet szakszerű fogalommagyarázatokat tartalmaz a táplálkozástudomány tárgyköréből. A szakmai kifejezések, tudományos fogalmak mellett a köznapi ismeretek (például alapanyagok, konyhatechnikai eljárások, adalékok stb.) is helyet kaptak a kötetben. A fogalomtárnak nagy hasznát veszik a felsőoktatásban a vendéglátó és dietetikus szakemberek képzésében, ugyanakkor helye van a családi könyvespolcokon is. Az olvasmányos, közérthető stílusban íródott fogalommagyarázatok ábécérendben sorakoznak a kötetben az acetecetsavtól a zsírszövetig. / Kossuth Kiadó, 2006

Kategória: Hasznos tudnivalók, Könyv ajánló | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.