Provena gluténmentes zab

Kedves vásárlóink!

A PROVENA TISZTA ZAB termékcsalád  megvásárolható üzletünkben.

A gyártó cég garantálja a termékek glutén mentességét!

A sokak által keresett, biztonsággal fogyasztható zabpehely mellett, teljes kiőrlésű zabliszt és a gyors étkezésekhez kiváló, azonnal elkészíthető zabkása is a választék része, ez utóbbi két féle ízesítésben kapható.

TERMÉK NÉV súly Bruttó eladási ár
PROVENA ZABPEHELY NATÚR 500 G 1 809 Ft
PROVENA ZABPEHELY SÁRGABARACKOS 200 G 1 965 Ft
PROVENA ZABLISZT 400 G 1 539 Ft

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek.

 

Mit jelent a tiszta zab fogalma?

A zabban lévő fehérje eltér a búzában, rozsban, árpában található fehérjétől. Nem tartalmazza az ártalmas glutént, amely a vékonybél nyálkahártyájának károsításával coeliakiahoz vezet. Úgy válik a zab tökéletes élelmiszerré a glutén mentes diétában, hogy nem érintkezik más gabonafélékkel, a gondosan ellenőrzött termelési láncnak köszönhetően.

 

Hogyan termesztik a tiszta zabot?

A tiszta zab csak a zab előnyeivel bír, ízletes, egészséges táplálék. A zab a gabonafélék másik családjához tartozik, mint a búza, a rozs és az árpa. A tiszta zabot szerződött termőföldeken, törzskönyvezett magokból termesztik. A termesztés tisztasága a vegetációs időszak során végzett ellenőrzések révén biztosítható. Az idegen terményektől megtisztított zabföldön más gabonaféle termesztése tilos. A Provena termékek tisztasága a teljes termelési lánc során biztosított, egészen a szállításhoz használt járművekig. A zabtermést elkülönített, kijelölt silókban tárolják. Az összes Provena termék olyan gyártóüzemben készül, ahol nem dolgoznak fel más gabonaféléket. Az alapanyagok és a kész termékek tisztaságát mérésekkel ellenőrzik.

DiétABC webáruház

Kategória: DiétABC Arhívum | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.