Aktuális
Legfrissebb hírek, események, akciók
Gullón termékkóstoló szeptember 14-én
Kora nyári gyümölcsünk a málna
A málna sokunk kedvenc nyár eleji gyümölcse. Jelentős mennyiségű cukrot, B, C és E vitamint tartalmaz. A népi gyógyászatban gyógynövényként tartják számon, fogyasztásával megelőzhető a vesekő és hólyaggyulladás kialakulása....
DiétaPékség Újdonsága!
Nyári kedvezményes ebédfizetés a Szederindában!
Sokan rendeltek Szederinda Éttermünkből egy hétre előre. Köszönjük Nektek :). Úgy gondoltuk, segítene a szünidős gyerkőcök mentes étkezésének megoldásában, ha az étteremben helyben ebédelnének akár a hét minden napján és...
Az “Év új Gluténmentes Terméke”
Igen nagy örömmel és nem kisebb büszkeséggel tudatjuk, hogy a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által kiírt az „Év Új Gluténmentes Terméke” díjat házi hamburgerzsemlénk nyerte el. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek,...
Szavatosság
Glutenno termékbemutató és termékkóstoló novemberben 27-én a DiétABC-ben!
Érdeklődés
Köszöntjük Weboldalunkon! Az alábbi témakörökben tudunk segítségére lenni: Gluténmentes étterem Gluténmentes éttermünkben a hagyományos ízeket ízlelheti gluténmentesen, tej és/vagy laktózmentesen. Diétás tanácsadás Dietetikusunktól kérhet on-line ingyenes tanácsot, illetve időpont egyeztetés...
Ha nem szeretne tőlünk levelet kapni
Kedves Érdeklődők! Az e-mailes információközlés adta lehetőségeket kihasználva a hírközlési törvény betartása mellett régi ügyfeleinknek, illetve kollégák által gyűjtött nyilvános egyértelműen céges e-mail címre (info@ cegnev@cegnev weboldalakon a cég e-mail...
A Nem-coeliakiás gluténszenzitivitásról (NCGS)
Egyre több ember panaszkodik mostanában, hogy gluténtartalmú élelmiszerek/ételek elfogyasztása után, kellemetlen hasi panaszokat, tüneteket észlelnek, melyek a gluténtartalmú ételek elhagyását követően megszűnnek. A Nem-coeliakiás gluténszenzitivitás (NCGS) definíció szerint „a glutén...
Szederinda bemutatkozó
Szederinda Önkiszolgáló Étterem – Étek, ami nem vétek Házias, egészséges ételek, melyek új alapanyagok felhasználásával különleges ízvilágot hoznak létre, mely ötvözi a hagyományos ételek megszokott minőségét és ízeit a tudatos,...