10 éves születésnap folytatódik

2019. május 4-én ünnepelte a DiétABC 10 éves születésnapját.

Ezen a napon mindenkinek  ajándékkal kedveskedtünk, reméljük sok örömöt leltek ezekben az ajándékokban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel egész hónapban folytatjuk szerencsekerék játékunkat, aki 10.000 Ft felett vásárol boltunkban forgathat a szerencsekereket.

 

 

10 ÉVES

SZÜLETÉSNAP

JÁTÉKSZABÁLYOK

Először is szeretnénk megköszönni minden kedves Vásárlónknak a bizalmat, mely eljuttatott minket idáig és immár 10. évfordulóját ünnepli a DiétABC!

Köszönjük a sok pozitív visszajelzést és egyúttal köszönjük a türelmet is, mellyel viseltetnek irántunk, akkor is ha „időnként kevésbé jó passzban vagyunk” J

Május hónapban Mi szeretnénk kedveskedni egy kis ajándékkal mindenkinek. Szeretnénk, ha a szándékunk szerinti kedves gesztus pozitív benyomást keltene Önben és elégedetten távozna évfordulónkon.

Ha 10.000 Ft felett vásárol megpörgetheti a szerencsekereket.

Mivel a szerencse forgandó, így nem tudhatjuk előre, hogy Fortuna, mely ajándékból, mennyire lesz bőkezű. Előfordulhat, hogy valamiből „kifogytunk”, de reméljük, hogy örömmel fogadja, ha más még készleten lévő termékből választhat.

A kupon beváltására egészen év végéig lehetősége nyílik, az adott napi készlet erejéig.

A kupon pénzre nem váltható, azonban nem névre szóló, így bárkinek bármikor átadhatja, a rajta szereplő kedvezményt a kupon felmutatójának biztosítjuk. Az elveszett kuponokért felelősséget nem vállalunk.

Akció halmozás!!!

Igen-igen, kivételesen a 10 éves évfordulóra való tekintettel bármilyen módon kombinálhatók a nyertes kuponok és kedvezmények, ha családban többen is vásárolnak és pörgetnek akár több kupon is beváltható egy vásárlás során. Egyetlen dolgot szükséges figyelembe venni, a kuponok készpénzre nem válthatók és az összegszerű kedvezményt adó kuponokból készpénzt vissza nem tudunk adni.

A friss pékáru és az étteremben beváltható kuponok esetén javasoljuk a délelőtti vagy legkésőbb kora délutáni órákat, hogy minél több lehetőségből tudjon választani. Kérjük, vegyék figyelembe az étterem nyitva tartási idejét, mely jelenleg 11-16 óra.

A főnyeremény egy-egy 10.000 Ft-os ajándékutalvány sorsolására az akció végén kerül sor, ehhez nem kell mást tenni, mint annak aki az 1. sorszámú csillaggal megjelölt számot pörgette a nyereménydobozba elhelyezni a kapott blokk számát.

A sorsolást követően a szerencsés blokk számot kitűzzük a bolt bejáratára, 24 órán belül meghirdetjük facebook (http://facebook.com/dietabc és weboldalunkon http://www.dietabc.hu ). A nyereményt a sorolást követő 30 napon belül lehet átvenni a nyertes számú blokk felmutatásával.

 

10 éves szerencsekerék játék 1. körének 3*10.000 Ft-os ajándékutalvány nyertesei:

0369/00016
0369/00115
0369/00147

 

Kategória: Aktuális, Események | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.