Webáruház felhasználási feltételek

Regisztráció

Webáruházunk kínálata mindenki számára szabadon, személyes adatai megadása nélkül böngészhető. Kosarának megtöltése nem kötött regisztrációhoz, de az áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. (A megrendeléseket csak regisztrált és bejelentkezett felhasználóink küldhetik el.)

Az adatkezelési szabályzat elfogadása feltétele a regisztrációnak. A regisztrációkor megadott adatokat kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt harmadik személynek semmilyen körülmények között át nem adjuk.

Vásárlóink adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásainak megfelelően kezeljük.

A regisztrációt a vásárlás, böngészés során bármikor végrehajthatja.

Bejelentkezés után az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, azokat – a felhasználónév kivételével -módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet a rendszer regisztrált  e-mail címére automatikusan megküld.

A P.GERI Kft (cégjegyzékszám: 01-09-874165; adószám: 13805465-2-43; Cím: 1205 Budapest, Sas u. 24.), mint a webáruház üzemeltetője a hibás adatokból eredő téves teljesítésért semmilyen formában nem vállal felelősséget.

Amennyiben szeretne rendszeres, friss információkat kapni az áruházunk újdonságairól, akcióiról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Regisztráció megszüntetése

Regisztrációját, beleértve a regisztrációkor megadott adatok törlését ügyfélszolgálatunknak írott e-mailben kérheti.

Leiíratkozás hírlevélről

Hírlevélről történő leiratkozás ügyfélszolgálatunknak küldött e-mailben kérhető.

Vásárlási feltételek

 Megrendelés

1. A kosár tartalma:

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.

2. Bejelentkezés:

Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

3. Számlázási és szállítási adatok:

Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait melyeket a módosít gombra kattinva aktualizálhat, módosíthat. Valamint a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia.

4. Ellenőrzés:

Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a Rendelés folytatása gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. Amennyiben nem kapott a megrendelésről visszaigazolást, kérjük jelezze az info@dietabc.hu e-mail címen. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

Fizetés

Vásárlási limit:   100-Ft

A megvásárolt termékekről minden esetben számlát állítunk ki. Átutalás esetén kérjük várja meg az átutalásra alkalmas díjbekérőnket, mely tartalmazza az utalási információkat, az eredeti számlát a csomaggal együtt küldjük el.

A termékek mellett feltüntetett érték, magyar forintban megadott bruttó (ÁFÁ-t  tartalmazó) eladási ár, melyben benne foglaltatik a csomagolás költsége, de nem tartalmazza a szállítás költségét.

Fizetési lehetőségek

1. Személyes átvétel:

  • A megrendelt árut Ön átveheti boltunkban  személyesen készpénzfizetéssel.

2. A kiszállított áru esetén:

  • A szállítónknak készpénzzel, az áru átvétele után,
  • Cégek esetén, külön szerződéssel, 10 napos banki átutalással (információ ügyfélszolgálatunkon)
  • Magánszemélyes esetén előreutalással (megjegyzés rovatban fel kell tüntetni az előreutalás igényét)

3. Futárszolgálat:

  • Átvételkor utánvéttel.
  • Cégek esetén, külön szerződéssel, 10 napos banki átutalással (információ ügyfélszolgálatunkon)
  • Magánszemélyes esetén előreutalással (megjegyzés rovatban fel kell tüntetni az előreutalás igényét)

Szállítás

Kiszállítás és áruátvétel lehetőségei:

Normál kiszállítás: min. 24 óra-max. 7 nap a rendelés leadásától számítva.

Díj: Egységesen 1490 forint.

Futárszolgálat: jelenleg a szállítást a Trans o Flex futárszolgálat végzi

A kiszállítást a futárszolgálat végzi. A futárszolgálat a csomag kézbesítéséről e-mailt küld, a tervezett kiszállítási idővel, melyben feltünteti a futár adatait. A futárszolgálat a kiszállítást kizárólag hétköznap munkaidőben végzi. A kiszállításra vonatkozó speciális kéréseket kérjük tüntesse fel a megjegyzés rovatba, ezt továbbítjuk a futárszolgálat részére.

Feldolgozás menete

Raktárunk nyitvatartási ideje hétköznap 8.00 – 16.00 – ig. A beérkező megrendeléseket ezidőben tudjuk feldolgozni. Minden beérkező megrendelés esetén 1 munkanapon belül jelezzük, ha valamilyen korrekció, egyeztetés szükséges a megrendelés teljesítéséhez. A futárszolgálat hétköznaponként munkaidőben végzi a kiszállítást. Amennyiben nincs szükség korrekcióra vagy külön egyeztetésre, a megrendelés leadásától számított maximum 2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben a termékre 3 munkanapon belül van szüksége úgy kérjük külön jelezze, és megrenelését előre soroljuk.

Reklamáció menete

Rendelés lemondás, reklamáció, visszáru

Elküldött rendeléseit módosíthatja, nem kívánt rendeléseit lemondhatja a következők szerint.

  • A rendelések módosítására csak telefonon van lehetőség a következő számon: 06-1-281-1834
  • A megrendelést legkésőbb a kiszállítást megelőző nap 17:00-ig lehet lemondani. Az áru átadását követően csak minőségi kifogás esetén fogadunk el reklamációt. Amennyiben a visszáru igény nem megalapozott és a fenti feltételeknek nem felel meg, úgy a visszáru szállítási költséget (lásd szállítás leírása), kiszámlázzuk a vásárló fele.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződést szabályozó 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján, minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van.

A fenn nem részletezett kérdésekben ill egyéb vitás esetekben a PTK idevágó rendelkezései az irányadóak.

Tájékoztatjuk, hogy a 151/2003. (IX. 22.) Korm. Rendelet mellékletében felsorolt, jótállási kötelezettség alá tartozó terméket webáruházunk nem értékesít.

Webáruházunk címe: http://mentesbolt.dietabc.hu

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.