Sörtésztában sült zöldségek gluténmentes-,tejmentes

 

Hozzávalók:

10 dkg rizsliszt /csicseriborsóliszt
30 dkg Schar Mix B
4 db tojás
1 ü gluténmentes sör
3 fej gomba
2 rózsa brokkoli
1 kisebb cukkini
1 l étolaj
1 kg jég
Só, bors

Elkészítés:
A megmosott zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, és a lisztben megforgatjuk, hogy a tészta, később ne folyjék le róluk. A sört egy nagyobb tálba töltjük, hozzáadjuk a lisztet, a tojásokat, sót, borsot, és a jeget. A jég belekeverésével a tészta finom ropogóssá válik. A zöldségeket belemártjuk a tésztába és bő, forró olajban 5-6 perc alatt készre sütjük.

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.