Pikáns csirkecombok


pikáns csirkecomb


Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 2 db sonkahagyma
  • 2 db póréhagyma
  • 2 db újhagyma
  • 20 dkg bacon  vagy sonka

 

Elkészítés

csirkecomb



A csirkecombokat befűszerezzük és állni hagyjuk kb. 30-40 percig. Közben a hagymákat megtisztítjuk és vékonyan felkarikázzuk, a bacon szalonnát/sonkát vékony csíkokra vágjuk.

Egy tepsit vékonyan kikenünk margarinnal, beletesszük a felszeletelt hagyma és  szalonna/sonka felét, rá a csirkecombokat majd a maradék hagymával, szalonnával/sonkával beborítjuk. A tejfölt összekeverjük a sörrel vagy borral és leöntjük vele a csirkecombot.

Előmelegített sütőben 180 fokon 1 órát sütjük fólia alatt, majd a fóliát levéve kb. 20 perc alatt készre pirítjuk. Köretként jól illik hozzá a burgonyapüré, bulgur, rizs.

Jó étvágyat kívánunk!

A recept ötletét a kifőztük.hu oldalon találtuk.

Kategória: Főétel, Gluténmentes Ételek, gluténmentes receptek, Receptek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.