Gyümölcskocka

 

gyümölcskocka

 

Hozzávalók:

Töltelékhez:

  • 1 csomag Haas pudingpor (vaníliás)
  • gyümölcs ízlés szerint
  • Haas tortazselé

 

Elkészítés:

Válasszuk szét a tojásokat. A sárgáját keverjük fehéredésig a cukorral, adjuk hozzá az olajat és a vizet, majd a sütőporral elkevert lisztet. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük és beleforgatjuk a masszában. Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a tésztát és 175 fokon (légkeverés nélkül) 15 perc alatt készre sütjük. Ne vegyük ki a formából, abban hagyjuk kihűlni.

Míg sül a piskótánk, készítsük el a pudingot a leírás szerint. Kicsit hagyjuk kihűlni, majd kenjük a megsült tésztára. Ízlés szerint tehetünk rá barackot, szőlőt, banánt stb.

Készítsük el a zselatint is és öntsük a piskótára. Tegyük hűtőbe kb. 1 órára és már fogyaszthatjuk is.

 

Jó étvágyat!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.