Almás-répás diós muffin

muffin gluténmentes4

Hozzávalók:

  • 1 bögre gluténmentes zabliszt
  • 1 bögre durvára darált dió
  • ½ tasak sütőpor
  • 1 csipet só
  • 1 csipet fahéj
  • 3/4 bögre cukor/édesítőszer/méz
  • 1 tasak vaníliás cukor/vanília rúd
  • ½ bögre olaj/kókuszzsír
  • 2 tojás
  • ¾ bögre reszelt alma
  • ¾ bögre reszelt sárgarépa

Elkészítése:

A száraz hozzávalókat egy nagyobb tálban összekeverjük. A tojásokat, az olajat, és a kétféle cukrot külön keverjük össze, majd a lisztes keverékhez adjuk. A masszához adjuk a reszelt almát, és répát, végül a darált diót. Papírral bélelt muffin formába kanalazzuk, és 190 ° C-on 15-20 percig sütjük.

A bejegyzés kategóriája: Desszert, Gluténmentes Ételek, gluténmentes receptek, Tej mentes receptek, Tejcukor mentes receptek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.