Fehérjeszegény Zöldséges Rakott Tészta
Elkészítés:
A hagymát, zöldségeket, gombát felszeleteljük. Egy serpenyőben olíva olajat forrósítunk, rádobjuk a hagymát, fokhagymát, zöldséget és megpirítjuk. A tésztát megfőzzük, leszűrjük. 2 tojásnak megfelelő tojáspótló port vízzel elkeverünk, hozzáadjuk a lisztet, rizstejet és robotgéppel csomómentesre keverjük. Egy tűzálló tálat kiolajozunk. Az aljára kerül egy réteg tészta, erre egy réteg pirított zöldség, majd 4-5 evőkanál passzírozott paradicsom. Ezt folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejére tészta kerüljön. Végül az egészet leöntjük a rizstejes mártással, és 200 ° -ra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A receptet természetesen elkészíthetik normál lisztből, tejből/tejszínből és tojásból is.
A recept videóját ide kattintva megtekintheti.
Jó étvágyat Kívánunk!
Kiemelt szavak: bezgluten, életmód, Fehérjeszegény diéta, gluténmentes, Gluténmentes diéta, gluténmentes élelmiszer, laktózintolerancia, lisztérzékenység, PKU, recept, receptek, Táplálékallergia, Tejcukor mentes diéta, üzlet.
Közvetlen link.