Harcsafilé kókusztejes lime mártással, rizstésztával

 


harcsafilé

Gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes

Hozzávalók:

Elkészítés
A kókusztejet egy kis lábosba öntjük, megsózzuk. Beletesszük a 3-4 darabra vágott hagymát, nagyobb darabokra tördelt citromfüvet, 2 lime levét, és összeforraljuk. A hal szeleteket megsózzuk, serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. A rizstésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük, kb. 15 percig főzzük, majd leszűrjük. A rizstészta köretet, és a megsült halfilét a kókusztejes mártással meglocsoljuk, és az ízben is kiválóan harmonizáló korianderrel díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.