Könyvajánló: Gluténmentes finomságok recepteskönyv

Üzletünkben is kapható a gluténmentes finomságok recepteskönyv


gluténmentes finomságok recepteskönyv


Sókiné Hajdara Ágota: Gluténmentes finomságok recepteskönyv, SpringMed Kidó, 2014



Tartalomból:

Mit tegyünk, ha kiderül, hogy a gabonafélékben található sikérre (gluténre) érzékenyek vagyunk?

A könyv szerzőjének több, mint 10 év kellett, hogy a gluténmentes ételek elkészítését megtanulja és e könyvben az eddigi tapasztalatai alapján készült receptjeit osztja meg az Olvasóval.

„A gluténmentes finomságok recepteskönyvé”-be olyan ételek kerültek, melyek nagyon ízletesek, rendkívül mutatósak és mégis könnyen elkészíthetők.

Recepteket találnak e könyvben a tésztaféléket kedvelő emberek ugyanúgy, mint a vitamindús, hiányállapotok elkerülését szem előtt tartó, egészséges táplálkozást igénylők.

A gluténmentes ételek elkészítését érdemes könyvből tanulni, mert sok időt és fáradságot takaríthat meg vele!

107 étel receptjét és fotóját, valamint a „Hasznos információk fejezetben a gluténérzékenységgel kapcsolatos fontos tudnivalókat találhat meg e kötetben az Olvasó.

Jó étvágyat kívánunk!

A bejegyzés kategóriája: Könyv ajánló
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.