Könyvajánló: Gluténmentes finomságok recepteskönyv
Üzletünkben is kapható a gluténmentes finomságok recepteskönyv
Sókiné Hajdara Ágota: Gluténmentes finomságok recepteskönyv, SpringMed Kidó, 2014
Tartalomból:
Mit tegyünk, ha kiderül, hogy a gabonafélékben található sikérre (gluténre) érzékenyek vagyunk?
A könyv szerzőjének több, mint 10 év kellett, hogy a gluténmentes ételek elkészítését megtanulja és e könyvben az eddigi tapasztalatai alapján készült receptjeit osztja meg az Olvasóval.
„A gluténmentes finomságok recepteskönyvé”-be olyan ételek kerültek, melyek nagyon ízletesek, rendkívül mutatósak és mégis könnyen elkészíthetők.
Recepteket találnak e könyvben a tésztaféléket kedvelő emberek ugyanúgy, mint a vitamindús, hiányállapotok elkerülését szem előtt tartó, egészséges táplálkozást igénylők.
A gluténmentes ételek elkészítését érdemes könyvből tanulni, mert sok időt és fáradságot takaríthat meg vele!
107 étel receptjét és fotóját, valamint a „Hasznos információk” fejezetben a gluténérzékenységgel kapcsolatos fontos tudnivalókat találhat meg e kötetben az Olvasó.
Jó étvágyat kívánunk!
Kiemelt szavak: életmód, ételallergia, gluténmentes, Gluténmentes diéta, gluténmentes élelmiszer, könyv, könyvajánló, lisztérzékenység, recept, receptek, üzlet.
Közvetlen link.