A kötelező allergén összetevők feltüntetése a csomagoláson

A kötelezõ élelmiszer-összetevõk feltüntetése a csomagoláson
Glutént. tartalmazó gabona: búza, árpa, rozs, tönköly, zab, kamut-búza, illetve ezek hibrid változatai,
Földimogyoró és abból készült termékek,
Tej, illetve az abból készült termékek.
Rákfélék és azokból készült termékek,
Mustár és azokból készült termékek,
Diófélék és azokból készült termékek,
Kén-dioxid, illetve ebben kifejezett szulfitok 1 mg/kg, illetve 1 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben,
Tojás és abból készült termékek,
Szójabab és abból készült termékek,
Halfélék és azokból készült termékek,
Szezámmag és abból készült termékek,
Zeller és azokból készült termékek,
Csillagfürt - vagyis másik nevén farkasbab - és abból készült termékek,
Puhatestûek (pl. csiga, kagyló, tenger gyümölcsei) és abból készült termékek.
A bejegyzés kategóriája: Ételallergia, intolerancia
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.