Nincsen kedved, időd vásárolni?

Mi levesszük válladról a terhet! Rendelj otthonról kényelmesen pékárut, mirelit termékeket, mindent, ami a gluténmentes háztartáshoz szükséges egy helyről.

 

Friss gluténmentes pékáru, friss gluténmentes sütemény, friss gluténmentes szárazáru egy helyről! (jelenleg nem elérhető) *

 

Gluténmentes kiszállítás budapest minden kerületeibe

Friss gluténmentes péksütemény, gluténmentes mirelit termékek házhoz szállítással?

 

Rendeljen webáruházunkból, és mostantól az alábbi Budapesti kerületekben a mirelit és friss pékárukat is kiszállítjuk. Budapesten az I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületben a webáruházas kiszállítással azonos feltételekkel kiszállítjuk a megrendeléseket*. Amennyiben weboldalunkon szállítási címként a fenti kerületek irányítószámai vannak megadva, úgy a mirelit és friss pékáru termékek kosárba helyezhetőek az eddig megszokott “csak boltban vásárolható” jelző ellenére.

Gluténmentes termékek kiszállítása budapest

Kérdése van a kiszállítással kapcsolatban? Hívja a 06-1-2973722-as városi, vagy 06-30-529-2388-as mobil telefonszámot, vagy írjon az info@dietabc.hu  e-mail címre, ahol munkaidőben a kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

*
A saját kiszállítás bizonytalan ideig szünetel (2018. május 2.)

 

Kategória: DiétABC Arhívum | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.