Házhoz visszük a frissen sült gluténmentes pékárut

Mi levesszük válladról a terhet! Kézműves pékségünk frissensült termékeit otthonról kényelmesen megrendelheted.

Rendelj otthonról kényelmesen pékárut, mirelit termékeket, mindent, ami a gluténmentes háztartáshoz szükséges, egy helyről.

 

Friss gluténmentes pékáru, friss gluténmentes cukrászsütemény, gluténmentes tartós élelmiszer egy helyről!

 

Gluténmentes kiszállítás budapest minden kerületeibe

Friss gluténmentes péksütemény, gluténmentes mirelit termékek házhoz szállítással?

 

Rendeljen webáruházunkból, és mostantól az alábbi Budapesti kerületekben a mirelit és friss pékárukat is kiszállítjuk. Budapesten az I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületben a webáruházas kiszállítással azonos feltételekkel kiszállítjuk a megrendeléseket*. Amennyiben weboldalunkon szállítási címként a fenti kerületek irányítószámai vannak megadva, úgy a mirelit és friss pékáru termékek kosárba helyezhetőek az eddig megszokott “csak boltban vásárolható” jelző ellenére.

Gluténmentes termékek kiszállítása budapest

Kérdése van a kiszállítással kapcsolatban? Hívja a 06-1-2973722-as városi, vagy 06-30-529-2388-as mobil telefonszámot, vagy írjon az info@dietabc.hu  e-mail címre, ahol munkaidőben a kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

*Kiszállítási feltételek:Budapesti kerületekben aktuális készlettől függően 1, maximum 5 munkanapon belül kiszállítjuk megrendelését egységesen 1.350 Ft-os áron, 20.000 Ft összértékű rendelés felett a kiszállítás 0 Ft, ingyenesen.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.