Mikulás parti 2017 regisztráció – lezárva

Kedves érdeklődők!

Köszönjük a regisztrációkat, sajnos a rendelkezésre álló időn belül már több csomagot nem fog tudni átadni a Miklás így a regisztrációt le kellett zárnunk. Az idei tapasztalat alapján jövőre egyéb lehetőségeknek is utánajárunk.

Kérjük szépen a regisztrált jelentkezőket, amennyiben nem jönnek a rendezvényre mindenképpen jelezzék előre, hogy másnak tudjuk biztosítani a helyet.

Köszönettel:

DiétABC dolgozói

 

Arhív:

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a regisztrációval, idei évtől sajnos regisztráció nélkül a Mikulás elfoglaltságai miatt nem tud ajándékot hozni. Kérjük, minden lényeges információt osszon meg velünk, hogy szükség esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Regisztráció utolsó dátuma 2017.11.27-e hétfő. Mindenképp szeretnénk megőrizni ezt a hagyományunkat, az allergia figyelembevétele, a mentesség biztos betartása csak így lehetséges.
A Mikulás várható érkezési ideje: 2017. december 2-a 15:30 és 18 óra között, a pontosabb érkezésről facebook oldalunkon tájékoztatjuk a nagyközönséget.
A normál csomagba garantáltan gluténmentes termékek kerülnek, a csomag összeállításáról Sereg Dóra dietetikus gondoskodik. 20 ilyen csomagot tudunk felajánlani a gyermekeknek, így javasoljuk a mielőbbi regisztrációt amennyiben ezt a csomagot szeretné kérni.
Tavaly sokan kértek egyedi csomagot, ehhez alkalmazkodva a boltban kapható bármelyik mikuláscsomag is kérhető, ennek ára megegyezik a bolti árral, kérés esetén ezt a megvásárolt csomagot adja át gyermekének a Mikulás.
A rendkívül speciálisan étkező gyerekeknek a csomag összeállításában dietetikusunk segítséget nyújt akár személyesen is.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.