Gluténmentes mikulás party 2018

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy segíti munkánkat a regisztrációval, sajnos regisztráció nélkül a Mikulás elfoglaltságai miatt nem tud ajándékot hozni. Kérjük, minden lényeges információt osszon meg velünk, hogy szükség esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Regisztráció utolsó dátuma 2018.11.29-e hétfő. Mindenképp szeretnénk megőrizni ezt a hagyományunkat, az allergia figyelembevétele, a mentesség biztos betartása csak így lehetséges.
A Mikulás várható érkezési ideje: 2018. december 1-e 15:30 és 18 óra között, a pontosabb érkezésről facebook oldalunkon tájékoztatjuk a nagyközönséget.
A normál csomagba garantáltan gluténmentes termékek kerülnek, a csomag összeállításáról Sereg Dóra dietetikus gondoskodik. 20 ilyen csomagot tudunk felajánlani a gluténmentes diétán lévő gyermekeknek, így javasoljuk a mielőbbi regisztrációt amennyiben ezt a csomagot szeretné kérni.
Tavaly sokan kértek egyedi csomagot, ehhez alkalmazkodva a boltban kapható bármelyik mikuláscsomag is kérhető, ennek ára megegyezik a bolti árral, kérés esetén ezt a megvásárolt csomagot adja át gyermekének a Mikulás.
A rendkívül speciálisan étkező gyerekeknek a csomag összeállításában dietetikusunk segítséget nyújt akár személyesen is.

Regisztráció lezárult, várjuk szeretettel a résztvevőket.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.