Gluténmentes bejgli rendelés

Tisztelt Vásárlóink!

gluténmenetes bejgli rendelés

2018-ban is lehetőség lesz bejgli rendelés leadására. A korábbi évek tapasztalatait összegyűjtve igyekszünk minden vásárló igényét szem előtt tartva egyeztetni a beszállítókkal, a rendeléseket az Önök igényeihez igazítani. Ehhez kérnénk segítségüket a megrendelések előzetes leadásával. A megrendelés leadása történhet elektronikusan ezen a megrendelőn keresztül, vagy a boltban a megrendelőlap kitöltésével. A rendelés véglegesítéséhez 1.000 Ft/rúd előleg befizetése szükséges. Amennyiben az előleget előreutalással kívánja kifizetni, kérjük azt megrendelőlapon jelezze és küldjük az előlegbekérő számlát. A megrendeléseket december 14-én 17 óráig tudjuk fogadni.

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy ha lehetőség van rá 23-án délelőtt kóstolják meg a választott bejglit. Előző évek tapasztalatai alapján többszázanként sajnos akad 1-2 db amely nem viseli jól a szállítás és tárolás során bekövetkező hőingadozásokat és a gyártók minden igyekezete ellenére nem a várt ízvilágot kapja a vásárló. A minimális arány koránt sem vigasz annak aki Szenteste szembesül egy ilyen helyzettel, ezt megelőzendő javasoljuk aki teheti előző napon egy próbát tegyen a kiválasztott bejglivel (de csak óvatosan hogy 24-25-re is maradjon 🙂 ).

A gluténmentes bejglikről további információkat találhat webáruházunkban.

A rendelés lehetősége lezárult, kérjük ha nem sikerült megrendelni nézzen be üzletünkbe a rendeléseken kívül néhány darabot szoktunk pluszba kérni a beszállítóktól.

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.