Free Food Expo 2018

Free Food Expo

Tudta, hogy a  DiétABC is   kiállít Magyarország legnagyobb ételintoleranciával foglalkozó rendezvényén? Találkozzunk november 3-án a Free Food Expo-n, ahol egyedi, csak erre a napra szánt ajánlatokkal várjuk majd Önt.

Kattintson a következő linkre a regisztrációhoz, ha szeretne még ZÁRÁS előtt jegyhez jutni: http://freefoodexpo.hu/

Mi ott leszünk! És Ön?”

 

A Free Food Expo-t az ételintoleranciával és ételallergiával küzdők igénye hívta életre. Felismertük azt, hogy az ételérzékenység megállapítása nem elég, szükség van további szakmai segítségre.

 

Az ételérzékenység napjainkban igazi sláger téma, szinte minden boltban kapni már „mentes” élelmiszereket. De az ételintolerancia diagnosztizálása, a megfelelő diéta kialakítása, a „mentes” élelmiszerek közötti eligazodás számos kérdést vet fel, mely szakértelmet kíván. Sajnos rengeteg a téveszme az ételérzékenységgel kapcsolatban. 

 

Az Expo fő célja, hogy naprakész, hiteles információt adjon a témáról. A Meghívott előadók az ételérzékenységgel napi szinten foglalkozó neves szakemberek. Az előadások mellett számos interaktív workshop kerül megrendezésre, illetve a látogatók rengeteg gyártó és forgalmazó termékeit kóstolhatják.  A tavalyi Free Food Expo sikerén felbuzdulva idén is ott leszünk. Várjuk Önt standunkon november 3-án a Lurdy Konferencia Központban.

 

A legfontosabb, hogy senki ne nyugodjon bele a válasz nélküli egészségügyi panaszokba!

Nincs olyan, hogy fáradékony, depressziós, puffadós, vagy fejfájós típus vagyok…

 

A mesterséges adalékanyagok, az egyre súlyosabb környezetszennyezés, az élelmiszerek ipari termelése, előállítása, bizonyos gyógyszerek, a stressz, a mozgásszegény életmód mind hozzájárult ahhoz az elmúlt évtizedekben, hogy az emésztőrendszerünk sérüljön – ez az ételintolerancia fő oka.

 

Kattintson a linkre, ha szeretne még zárás előtt jegyhez jutni:

https://www.jegymester.hu/hun/Event/8148905/Free-Food-Expo-es-Konferencia-2018

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.