Spóroljon velünk

Hogyan spórolhat a gluténmentes diéta költségein?

A táplálékallergiás étrend sajnos pénzügyileg igen megterhelő egyéni és családi szinten egyaránt. Ennek könnyítése érdekében választhattuk volna az árversenyt, ahol forintról-forintra leljebb menve az árral előbb-utóbb minőségi, kiszolgálási problémákkal küzködve próbálunk adni valamit, ami már nem is 100%-osan az, amiért 6 éve megnyitottunk. Nem szerettük volna ezt az utat választani, azonban mivel tisztában vagyunk az ár fontosságával, megpróbáltunk minél több olyan kedvezményt kialakítani, mely hosszú távon nem okoz minőségi problémákat, fenntarthatóak, állandó jelleggel alkalmazhatóak. Ahhoz, hogy minél kedvezőbb árat tudjunk biztosítani az elmúlt évek során számos lehetőséget dolgoztunk ki, ezeket gyűjtöttük most ki egy bejegyzésbe:

Akciós napok

Adott napokon bizonyos termékek/termékcsoportok jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. Az aktuális havi/heti/napi akciókról oldalunkon, facebook oldalunkon tájékozódhat, illetve hírlevél feliratkozóinknak havi rendszerességgel küldünk tájékoztatást ezekről az akciókról.

Törzsvásárlói kártya

Törzsvásárlói kártyarendszerünk segítségével 5-8% állandó kedvezményt biztosítunk azoknak a vásárlóinknak, akik rendszeresen visszajárnak nálunk vásárolni. A részleteket ide kattintva ismerheti meg, és végezheti el a regisztrációt, amennyiben összegyűlt a belépéshez szükséges 15.000 Ft-nyi blokk, vagy vásárlás. Ez a kedvezmény igénybe vehető mind személyes, mind webáruházban történő vásárlás során. Törzsvásárlói kártya gluténmentes diétában részletei.

40% kedvezmény saját gluténmentes pékárukra

Sajnos mi sem látjuk előre a gyártandó mennyiségeket, így előfordul, hogy az aznap friss pékáru másnap kerül ismét a polcra, mely szinte ugyanazt az ízt nyújtja, mint aznap kisütött társa, azonban ez esetben az eredeti árból 40% kedvezményt biztosítunk, ezek a termékek külön fel vannak cimkézve a pékáruk pultjánál.

Akciós kosarak

A bejárattal szemben lévő 2 nagyméretű gyűjtőkosár a spórolás lehetőségeinek tárháza. Ide kerülnek azok a rövid szavatossági idővel rendelkező termékek (természetesen csak azokat a termékeket fogadjuk be ez esetben, melyekről egyértelműen elmondható hogy nem jelent minőségbeli romlást a szavatossági idő közelisége), illetve azok a termékek kerülnek ide, melyek a szállítás, vagy tárolás során sérültek (fontos megjegyezni, hogy nem kibomlott, újracsomagolt termékről beszélünk, hanem például olyan csomagolt termékről, melynek a csomagolása teljesen sértetlen, a termék azonban megtört valamilyen nyomás hatására a szállítás során) Ezekből a termékekből 10-40% kedvezményt tudunk biztosítani. Ezt a lehetőséget alapvetően személyes vásárlás esetén tudjuk nyújtani, ezeket az akciókat közzétesszük facebook oldalunkon, sok esetben weboldalunkon is, így akár kiszállításra is kérhetők e-mailben.

Dietetikus tanácsok

Ma már számos mentes termék gyártó van a piacon. Mindegyiküket, és mindegyikük termékét ismerni szinte lehetetlen annak, aki nem foglalkozik ezzel mindennaposan. Mivel új termék nem kerülhet be az üzletbe, hogy azt a Dietetikus jóvá nem hagyta volna, így Ő az, aki minden bizonnyal meg tudja mondani, hogy X gyártó terméke miért kerül többe, mint Y gyártó majdnem ugyanazon terméke. Az ismeretek birtokában mindjárt könnyebb a döntés, hogy minőségi vagy inkább kényelmi vagy egyéb okokból más az Y gyártó terméke. Ne habozzon feltenni ezeket a kérdéseket, hiszen azért vagyunk, hogy ezekre válaszoljunk, ezekben segítséget nyújtsunk!

Mit áldozunk ezekért a kedvezményekért?

Sok olyasmit, amik nem mennek a termékek és szolgáltatások rovására. Többek között a marketing/reklám költségek legnagyobb részét. Szeretnénk, és örülnénk, ha megjelenhetnénk számos fizetett hirdetésben, tv-ben, rádióban, adwords hirdetésben, facebook hirdetésben, hogy egyre többen ismerjék, tudják hogy miért/hogyan dolgozunk. De döntést kellett hozni. Vagy ezeket a hirdetési/reklám költségeket finanszírozzuk a befolyó bevételek egy részéből, vagy a fenti kedvezmények folyamatos fenntartását biztosítjuk. A második mellett döntöttünk. Mit kérnénk ezért cserébe? Csak annyit, ha van lehetősége/módja ezt az űrt kitölteni, és elégedett azzal, amit és ahogyan csinálunk néha ejtsen néhány szót boltunkról/éttermünkről azoknál az ismerősöknél, akiknek esetlegesen szintén segítségére lehetünk. Legyen ez akár egy-egy mentes életmódra hivatott facebook csoportban megosztott cikkünk/akciónk, akár szomszédnál elejtett pár szó, mindegyiket köszönettel vesszük és a kedvezmény rendszer megtartásával és jobbá tételével tudunk/fogunk díjazni. Nem elégedett azzal amit és ahogyan csinálunk? Kérjük segítsen jobbá tenni, jelezze nekünk problémáját valamilyen úton-módon.

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.