A Főzés 6alma főzőiskola az OÉTI -ben
Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet főzőtanfolyamain 4 témában várják az egészéges konyhatechnológia rejtelmeiben elmélyülni vágyó érdeklődőket. Az elméleti és gyakorlati programot dietetikusok és diétás szakácsok vezetik.
Legözelebb, április 4-én szerdán, Egészséges ünnepek: húsvét, az egészséges húsvéti menü összeállításához adnak elméleti és gyakorlati tanácsokat.
További témák:
1. STOP SÓ:
A 2010. óta folyamatosan zajló STOP SÓ Nemzeti Sócsökkentő Programhoz, kapcsolódóan kevesebb sóval, természetes ízesítő anyagok felhasználásával készíthő ízletes, egészséges ételekkel ismerkedhetnek meg.
2. Sportolók táplálkozása:
A kívánt sportteljesítmény elérését szolgáló optimális étrend dietetikai és ételkészítési alapelveit sajátíthatják el a sporttáplálkozás rejtelmeire kíváncsiak.
3. Cukorbetegség:
Hasznos tanácsok a helyes életvezetéshez, az egyenletes vércukorszintet biztositó étrend összeállításához és praktikák a mindennapokra.
Részletes információk, jelentkezés az OÉTI honlapján.