A Főzés 6alma főzőiskola az OÉTI -ben

Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet főzőtanfolyamain 4 témában várják az egészéges konyhatechnológia rejtelmeiben elmélyülni vágyó érdeklődőket. Az elméleti és gyakorlati programot dietetikusok és diétás szakácsok vezetik.

Legözelebb, április 4-én szerdán, Egészséges ünnepek: húsvét, az egészséges húsvéti menü összeállításához adnak elméleti és gyakorlati tanácsokat.

További témák:

1. STOP SÓ:

A 2010. óta folyamatosan zajló STOP SÓ Nemzeti Sócsökkentő Programhoz, kapcsolódóan kevesebb sóval, természetes ízesítő anyagok felhasználásával készíthő ízletes, egészséges ételekkel ismerkedhetnek meg.

2. Sportolók táplálkozása:

A kívánt sportteljesítmény elérését szolgáló optimális étrend dietetikai és ételkészítési alapelveit sajátíthatják el a sporttáplálkozás rejtelmeire kíváncsiak.

3. Cukorbetegség:

Hasznos tanácsok a helyes életvezetéshez, az egyenletes vércukorszintet biztositó étrend összeállításához és praktikák a mindennapokra.

Részletes információk, jelentkezés az OÉTI honlapján.

Kategória: Felhívás | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.