Törzsvásárlói kupon átvétel meghosszabbítva szeptember 19-ig.

Törzsvásárlói kupon használati szabályok

Ismét használható a törzsvásárlói kártyakedvezmény

Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy Július 1-től ismét  használhatók a törzsvásárlói kártyák.

Törzsvásárlói extra kedvezmény kupon

A március 24-től felfüggesztett vásárlói kedvezmény kupon formájában beváltható. Igyekeztünk úgy összeállítani a kupon beváltási feltételeket, hogy azok valódi értéket képviseljenek törzsvásárlóinknak, ugyanakkor figyelembe kell vennünk a fenntartható működést, így néhány egyszerű dologban minimális korlátozást vezettünk be a kupon beváltásánál.

Július 1-vel ismét elfogadásra kerül a törzsvásárlói kártya. Ezen a héten legkésőbb 07.03-ig elkészítjük az időszakra vonatkozó törzsvásárlói kimutatást, és a kedvezmény összegekről a nyilvántartást.

07.03-tól lehet kérni a törzsvásárlói kártya száma és a név alapján a kupon kiállítását a pénztárnál. Egy-egy kupon adminisztrációja több percet vesz igénybe, kérjük szíves türelmüket. Az átvételt a törzsvásárlónak aláírással kell igazolni, a kupon a törzsvásárlói számmal vehető igénybe, az másra át nem ruházható, pénzre nem váltható.

A kuponok átvételének végső dátuma 08.31, ez után a kedvezményre jogosító kupon átvételre nem lesz lehetőség. (Meghosszabbítva szeptember 19-ig.)

A kuponok beváltásának módja és szabályai:

1 vásárlás során maximum 2.000 Ft-ot lehet beváltani, a kuponból visszaadni, pénzre váltani nem lehet, az másra át nem ruházható, a törzsvásárlói kártyához tartozik.

A kupon kedvezményes napon és akciós termékekre nem váltható be.

A kupon beváltásának legkésőbbi ideje 2020. december 31.

A kupon számlás vásárlás esetén nem használható! Amennyiben számlát szeretne úgy a felhasználandó kupon értékéig pénztárgépes vásárlásként kell kezelni és érvényesíteni a kupont, majd a többi termékről kell a számlát kiállítani (számlán nem szerepelhet negatív összegű tétel, így a kedvezményt ott nem tudjuk érvényesíteni).

 

 

Kategória: Akciók, Felhívás | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.